***       Водещите вечерни новини       на 11 април 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 11 април 
Коментари Харесай

Водещите новини! Защо Лена Бориславова се отказва да е депутат? Обвиняемият за смъртта на М.Цветков иска да бъде изцяло оправдан


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 11 април   

 

Лена Бориславова от „ Продължаваме промяната “ се отхвърля от мястото си в Народното събрание.

Тя е подала заявление за това в ЦИК.

Ето какво написа тя във Facebook:

***

Кристиан Николов желае да бъде напълно оневинен за злополуката, с която аргументи гибелта на журналиста Милен Цветков. Върховният касационен съд е насрочил съвещание по жалбата му за 19 април.

Адвокатите му упорстват, че някой му е сипал нещо в питието.

***

Желязков беше задържан в Турция през август 2018 година, няколко месеца по-късно бе екстрадиран в България. Той е упрекнат като началник на проведена незаконна група, занимавала се с изнудване, насила посредством закани, палежи и разпространяване на опиати.

***

Икономиката на България ще нарасне с 1,4% тази година, откакто през 2022 година растежът ѝ бе 3,4 на 100.

***

Една отвратителна история, която не наподобява като „ изключение “

***

***

Американският президент Джо Байдън през днешния ден за следващ път разкритикува ареста на американски публицист в Русия, съобщи Франс прес.

Според Байдън със задържането на Еван Гершкович, който работи за в. " Уолстрийт джърнъл ", Кремъл е минал границите. Задържането е безусловно нелегално, посочи американският водач в диалог с публицисти, преди да отпътува за Северна Ирландия.

***

Руската инвазия в Украйна стана знак на края на епохата, настъпила след Студената война, и принуди интернационалната общественост да се изправи пред историческа повратна точка.

***

Според един от изтеклите секретни документи на американското разузнаване унгарският министър председател Виктор Орбан е определил Съединени американски щати като един от " трите основни съперника " на партията му ФИДЕС - Унгарски цивилен съюз, по време на съвещание на 22 февруари, отдадено на политическата тактика, написа в. " Вашингтон пост ". 

***

Руската рубла се срина в днешната търговия под границата от 82 рубли за $ под натиска на слабите доходи от експорт и засиленото търсене на непозната валута, съобщи Ройтерс.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР